EHC verwelkomt Nexus als distributeur in het Verenigd Koninkrijk

  14-06-2012

Met het oog op uitbreiding van hun aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Europa, heeft Electronic Hardware Corp - een van de toonaangevende producenten van knoppen in de wereld - Nexus Components Ltd uitgekozen als hun nieuwe distributeur.

De in New York gevestigde fabrikant biedt het grootste assortiment bedieningsknoppen en handvatten van de VS aan industrieƫn zoals Aero, Audio, Broadcast, Medical, Agricultural, Military, White Goods en Lawn Care.
Met een 50-jarig trackrecord biedt EHC hoogwaardige hardwarecomponenten en aangepaste mogelijkheden, waaronder de eerste conceptontwikkeling, een vrijwel onbeperkte spuitgietcapaciteit, spuitgieten en CNC-bewerking.
Het indrukwekkende assortiment omvat ook verlichte knoppen voor applicaties met achtergrondverlichting.
Nexus-directeur Martin Tomlinson zei: "Het fantastische productaanbod van EHC vormt een perfecte aanvulling op ons huidige portfolio en we zijn zeer verheugd dat we het prestigieuze merk EHC naar de Britse en Europese markt brengen."
Over EHC
EHC is al meer dan 50 jaar actief in het bedrijfsleven en is een fabrikant van hoogwaardige hardwarecomponenten, waaronder een volledig assortiment industriƫle, militaire en ruimtevaartcontroleknoppen en op maat gemaakte componenten. EHC heeft een ISO 9001-geregistreerd bedrijf en beschikt over productievestigingen in de Verenigde Staten en China en heeft zijn hoofdkantoor in Farmingdale, New York.